Skolens værdier

• Gert Hougaard den 20-09-2017

Kære forældre og andre pårørende der har børn der er berørt af ændringer i busruterne

Hermed invitation til dialog møde om de ændrede forhold for elever og familier i forhold til transport til og fra skole.

I inviteres til møde i skolens aula tirsdag den 26. september kl. 16.00.

Dagsorden:

1. Hvordan er det kommet så vidt ved Gert Hougaard

2. Hvilke konsekvenser har det? ved forældre

3. Hvad gør vi så nu? ved alle

• Gert Hougaard den 19-09-2017

Kære forældre og andre pårørende

Onsdag den 27. september skal personalet på Thyregod Skole på uddannelse fra kl. 13.00.

Det betyder, at vi denne dag, kører efter nedenstående plan:

Indskolingen: Alle elever fra 0.-2. går i Vildanden kl. 13:00 (også børn der ikke er tilmeldt SFO). Her vil Mathias, Lis, Annemette og tre vikarer udgøre staben.

3.kl. går i FJUK hvor Kim står klar. Karin kommer i FJUK kl. 15:00.

Mellemtrinnet: Eleverne er i Vejle Musikteater og overtages af Karin og to vikarer, der tager eleverne med hjem til Thyregod Skole, hvorefter eleverne har fri.

Udskolingen: Eleverne får fri kl. 13:00. For de elever, der ikke har mulighed for at tage hjem med bus eller på gåben og cykel, vil der være fornødent tilsyn for eleverne i PLC.

Gert Hougaard

Ninna A Rasmussen den 29-08-2017
     Fra dette link kan man søge i Thyregod Skoles bibliotek, samt se lånerstatus via UNI-login. Klik på den blå pil og vælg Thyregod Skole.